DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Andre spisesteder

A cup of Joe

A cup of Joe er et sted hvor fantastiske bagels, lokalprodusert kaffe fra Norwegian Alps og andre kiosk og bakevarer serveres i en varm og innbydende atmosfære i skiutleien ved stolheisen. Maten vår smaker ikke bare fantastisk, men det er også det perfekte sted for en nydelig lunsj og andre fristelser. Vi ønsker alle gjester velkommen, så la deg friste!

Two Dogs BBQ og Burger Bar

Langt fra gropene i Texas, gir Two Dogs en unik smak av røkt kjøtt rett fra vår røyker på stedet. Dette spisestedet ligger i Ålsheia, og tilbyr alt fra «pulled pork sandwiches» til hjemmelagde burgere, samt andre kioskvarer. Her har vi store og fine lokaler med mange sitteplasser og utsikt over skibakken. Er du her på kveldskjøring så ta turen innom.

Siste nytt fra Sirdal resort

Vannpark i Sirdal Resort

Bli med på en vannvittig opplevelse!

Les mer..

Pakketilbud

Vi har åpent hver dag fra 20.juni-16.august i sommer. I denne perioden tilbyr vi ekstremt gode tilbud på pakker for dem som ønsker å oppleve Sirdal Resort sine tilbud. For dere som ønsker 2 eller 3 netter i våre dobbel eller familie studioleiligheter får nå muligheten til oppleve klatreparken, Mountain Cart, bagel lunsj og overnatting. […]

Les mer..