DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Barneområde

Av sikkerhetsmessige årsaker, så er det ikke lov å bruke akebrett i skisenterets bakker. Dette gjelder også i barneområdet i Hulderheimen og Ålsheia.

I Sirdal skisenter har vi 2 barnebakker med gratis skitrekk for de minste. Den ene bakken ligger i Huldreheimen som er i bunnen av Tjørhomfjellet like ved familierestauranten. Den andre bakken vår er i Ålsheia hvor vi har et barnebånd.

I begge bakkene har vi gøye hinder og elementer som barna kan øve seg med. Det er gratis å bruke tautrekket i Hulderheimen og skibåndet i Ålsheia. Alle andre heiser krever heiskort, inkludert for småbarn under 7 år. Se våre priser her:

I magiske Hulderheimen finner du noe for ethvert familiemedlem. Hvor er det vel bedre for de minste å begynne enn her? Du kan begynne med å leie ski og utstyr ved stolheisen og deretter ta turen rett rundt svingen i Hulderheimen og begynne skieventyret med de aller minste. Ta tautrekket gratis til de har fått kontroll på skiene!

De litt større ungene kan ta turen rett opp i tallerkentrekket som ligger rett ved siden av tautrekket i Hulderheimen. Herfra kan de velge å boltre seg i nybegynnerløypene, enten hovedløypa eller Hytteløypa, eller de kan ta til høyre ved toppen av tallerkentrekket og renne videre ned i stolheisen. Nybegynnerløypene er perfekte for de minste etter de har mestret tautrekket, og veien videre til grønne løyper i stolheisen er ikke lang når de har kontroll på Hulderheimen.

Etter noen turer i barnebakkene kan det være godt for små barneføtter med en liten pause. Da er det flaks at restauranten vår, Sirdal Lodge, ligger midt i smørøyet så dere kan ta dere en lunsjpause med noe varmende kakao for de minste og vår lokalproduserte, eksklusive kaffe for de største.

Dersom de voksne heller vil la barna få tilpasset undervisning kan de booke time i vår skiskole! Vi har flere dyktige og velutdannede instruktører som er på plass ved skiskolen i Hulderheimen for å gi dere en god start på skikarrieren. Med en dag med undervisning er man godt rustet til å fortsette å utvikle skiferdighetene på egenhånd i resten av anlegget vårt.