DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Sirdal teambuilding

Bedrifter og grupper

Vi tilpasser opplevelser, fasiliteter, mat og aktiviteter for bedrifter, vennegjenger, lag, foreninger og grupper. Sirdal skisenter leverer rimelige alt-i-ett pakker til deg og din gruppe. Våre fasiliteter har overnatting, konferanserom, restaurant, sportsbar, teambuilding, skiutleie, skibakker og heiser samt vilt og rått naturlandskap og utsikt. Vi kan også skilte med et bredt utvalg aktiviteter resten av året. Ta med kolleger, venner eller fotballaget ditt til oss i Sirdal skisenter.

 • Tilpasser tilbud og innhold
 • Hjelper med å sette opp tidsplan
 • Skidag i nydelige Sirdal skisenter for grupper og bedrifter
 • Konferanserom og fasiliteter
 • Matservering og private arrangementer
 • Teambuilding og aktiviteter med instruktør
 • Bursdagsfeiring og utdrikningslag
 • Overnatting til hele gruppen
Skidag

En herlig dag i sørvestlandets største skianlegg!

Ta med bedriften eller gruppen din opp til snøen og ha en fortreffelig dag i bakken! Vi kan tilby gode priser på heiskort, skiutleie, bespisning og for de som vil være her mer enn én dag og nyte forholdene har vi også rabatter på overnatting.

Hvis dere kommer med ei gruppe på 20 personer eller mer har vi 20% rabatt på heiskort og skiutleie. Gruppeprisen er gjeldene i lavsesong (ukedager man-fre, med unntak av ferier). Kontakt oss på post@sirdalskisenter.no for tilbud om grupperabatt i helger og/eller ferier.

Priser 22/23Voksen (16+ år)Barn (7-15 år)Småbarn (0-6 år)
Dagskort400,-315,-155,-
2-dagerskort660,-528,-264,-
Komplett ski/snowboard én dag328,-256,-256,-
Komplett ski/snowboard to dager504,-392,-392,-
Teambuilding

Kjekke og utfordrende oppgaver som skal løses sammen!

Sirdal skisenter tilbyr aktiviteter med instruktør, designet for å styrke og utvikle samarbeidet i bedriften eller gruppen din. Våre instruktører organiserer, aktiviserer og tar dere med på en reise samtidig som de formidler kunnskap og oppfordrer til refleksjon,- det hele servert til dere i den vakre og ville Sirdalsnaturen.

Hva med å ta et avbrekk fra hverdagen for å bygge samhold og sterkere bånd med dine arbeidskolleger eller venner? Team building er både gøy og lærerikt og passe for både store og små grupper. Aktivitetene gir mulighet til å blir bedre kjent, bygge samhold og å lære å samarbeide, samtidig som man har det moro og får teste både grenser og å sette konkurranseinstinktet på prøve.

 • Det er gøy!
 • Bli bedre kjent med gruppen din
 • Alle kan delta, lav terskel for deltakelse
 • Inkluderende aktiviteter og øvelser
 • Fremmer positive verdier
 • Oppfordrer til refleksjon og utvikling
Møter og konferanser

Flotte lokaler til møter og konferanser i Sirdal

Ønsker gruppen eller bedriften din litt mer enn bare gøy og moro? Bruk vårt konferanserom til møter, undervisning, presentasjoner eller samlinger. Enkel tilkobling med prosjektor, lerret, lyd og whiteboard eller flip-over tavle. Er dere fysen på noe godt og oppfriskende, så serverer kjøkkenet lunsj og middag samt forfriskninger gjennom dagen.

 • Konferanserom for opptil 40 personer
 • Forfriskninger og matservering
 • Støydempet og romslig lokale
Bursdag

Uforglemmelig feiring i Sirdal Lodge eller på kveldskjøring i Ålsheia?

Er du ute etter å feire bursdagen for deg selv, noen du er glad i eller barnet ditt på en måte litt utenom det vanlige? Ta turen til koselige Sirdal Lodge og få konferanserommet for dere selv for kvelden! Eller om dere ønsker er mer aktiv og spenningsfylt bursdagsfeiring, hvorfor ikke ta turen til Ålsheia? Stå på ski i stemningsfylte bakker med flombelysning og nyt deilig mat i varmestuen når dere er klare for å varme dere litt. Vi tilbyr pakkeløsninger for alle typer grupper som ønsker å legge bursdagsfeiringen sin til Sirdal skisenter.

 • Privat konferanserom med lun atmosfære
 • Fartsfylt skikjøring i flombelyste løyper
 • Unik bursdag i skitrekket
 • Forfriskninger og matservering
Utdrikkningslag

Har du noen i vennegjengen eller familien som er gifteklare?

Ta med den gifteklare bruden/brudgommen til en heidundrende dag i Sirdal skisenter eller Høyt & Lavt Sirdal!

På vinterstid kan man bruke dagen i bakken sammen med gjengen, og vi tilrettelegger for en kjempeaften i restauranten vår. Eller hva med å sende sommerbruden/brudgommen i vår 234 meter lange zipline over vannet og la dem kjenne litt på frykten og eventyret før den store dagen er her! På sommeren kan vi også tilrettelegge med kjempekjekke, utfordrende og morsomme teambuildingsoppgaver for hele gruppen.

Vi har også Mountain Cart som en spennende fellesaktivitet og man kan avslutte dagen med en nydelig middag og noe godt i glasset inne i vår restaurant i Hulderheimen. Her får du alt på et og samme sted. Vi har også overnatting på stedet.

Hvorfor reise land og strand når man kan få alt på ett sted? Kom til oss i Sirdal skisenter/Høyt & Lavt Sirdal aktivitetspark!

 • Kortreist moro for hele gruppen
 • Forfriskninger og matservering
 • Aktiviteter for den eventyrlystne bruden/brudgommen
Mat

Smakfull mat som nytes med godt selskap

Trenger du en pust i bakken? Vi tilbyr gruppepriser på velsmakende mat i Sirdal Lodge til alle ulike grupper eller bedrifter som kommer til oss! Kjøkkenet kan tilby en skreddersydd meny, med både 1,2 og 3 retter eller om man ønsker noe litt enklere tilbyr vi også eksempelvis spennende italiensk pizzabuffet eller ekte italiensk lasagna. I vår restaurant garanterer vi at man finner noe for en hver smak, til og med for de mest kresne.

Maten serveres i koselig lokale, enten om man velger å være i restauranten eller vårt konferanserom som er tilknyttet restauranten. Nyt den velduftende og velsmakende maten inne i våret lune, varme lokale med utsikt over snøfylte Hulderheimen like ved våre utleieleiligheter.

Husk å gi beskjed om eventuelle allergier i god tid i forveien.