DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Spennende sesongjobb i vinter!

Få uvurderlig arbeidserfaring ved å ta en sesongjobb i skisenteret vårt

Sirdal Skisenter søker heisførerere til vinteren. Kom å jobb i et kjempe kjekt miljø i vinter. Du jobber sammen med mange sesong arbeidere i et godt arbeidsmiljø. Samlet blir vi et team på 25-30 ansatte og det er en sosial og hyggelig gjeng.

Her er det mange muligheter vårt skisenter består i 9 heiser, 3 utsalg for mat, 2 skiutleier, skiskole, bar, kveldskjøring, overnatting, klatrepark og div. Arrangement. Vi har utviklet oss til å ligge blandt de 15 største alpinalegg i Norge og er det største skisenteret på sørvestlandet. Vi har i løpet av en sesong ca. 60 000 betalende gjester.

Du må være 18 år og ha lyst på en spennende sesong og kjekk sesong I Sirdal. Dette er en meget god måte å skaffe seg arbeidserfaring på. Du vil få full opplæring i det du skal gjøre. For å være heisfører så må du snakke norsk, svensk eller dansk. Har du scooterlappen så er det et absolutt pluss.

Hvorfor ikke ta en sesong i alpinbransjen vi gleder oss til å høre fra deg

Send oss en søknad og din CV til roy@sirdalskisenter.no, Merk e-mail med «vinter 2022».

Vi gleder oss å høre fra deg!