DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Irsk aften

19/03/2022

St. Patricks day i Sirdal Skisenter!

I Sirdal Lodge feirer vi St. Patricks day med live musikk, nydelig mat og kjempe god stemning.

Ta med venner, bekjente og familie på en begivenhetsrik aften i snøfylte Sirdal. Vi garanterer en kveld med allsang, irske slagere og god musikk fra de lokale heltene Tor Arve og han Andre. Disse sørlandsheltene er kjent for å lage god allsangstemning med sitt vide repertoar og har noe for hver en smak. Men vi kommer ikke foruten de udødelige slagerne som Irish Rover, Whiskey in the jar og Wild Rover. Så på med danseskoene og bli med å feire denne dagen med oss!

I tillegg serverer kjøkkenet spennende mat med en irsk vri. Hva kan vel friste mer enn nydelig Irish stew og en fantastisk god Irish cream tiramisu?

Bli med på en kjempe artig feiring hvor Irland møter Sirdal her i Sirdal Lodge!

Billetten koster 450,- per person og inkluderer middag med dessert og livemusikk. Arrangementet har 18 års aldersgrense, og billetter og legitimasjon sjekkes ved ankomst.

På menyen:

Hovedrett – «Irish Stew» (lam og rotgrønnsaker, langtidskokt i velsmakende gryte. Servert med hjemmelaget irsk natronbrød)
Dessert – «Irish Cream Tiramisu» (Irsk vri på en italiensk klassiker!)

Les våre vilkår og retningslinjer før kjøp av billetter. Kansellering av arrangementet som følge av Covid-19 restriksjoner og tiltak kan forekomme. Kjøpere vil bli informert og billetter blir refundert.