DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Opplev Sirdal året rundt

Trenger du en kortreist sommer eller høstferie? Hos Sirdal Resort i Ålsheia og Tjørhomfjellet finner du alt leter etter i en destinasjon. Sommerparken vår begynner å ta form med nyheter og aktiviteter som Høyt og Lavt Klatrepark, Mountain Cart, restaurant, kanopadling, badeplass, og turstier. Like i nærheten ligger restaurant med meny tilpasset sommeren og overnatting med gode tilbud for hele familien. Bare 10 cm unna er også golfbanen som vi har tilbud på dersom du kjøper overnatting hos oss.

  • Mange aktiviteter for hele familien
  • Lav terskel for deltakelse
  • Rom for overnatting
  • Gode og lokale mattilbud

Høyt og Lavt Sirdal

Lyst til å gjøre noe gøy sammen med andre? Klatreparkene består av klatreløyper i trær eller stolper med utfordrende hindre i mellom. Gjør deg klar til å balansere, klatre, huske og kjøre luftige zip-liner igjennom skogen og tretoppene.I klatreparken her i sirdal som åpnet i 2018 har i dag 43 elementer, 7 zip-liner og 6 ulike løyper for forskjellige ferdighetsnivå, for liten og stor.

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg fra enklest til vanskeligst: Oransje, grønn, blå og røde.

Høydekravet til løypene er: Orange: over 80cm. Grønn: over 110 cm. Blå & Røde: over 140 cm.

Kun 1,5 time kjøring fra Stavanger og 45 min fra Kjerag. Hjertelig velkommen til Sirdal Høyt og Lavt!

Vil du vite mer? Gå til Høyt og Lavt Sirdal

Mountain Cart

Mountain Cart er en morsom og spennende aktivitet for hele familien! Det er en trehjulssykkel med bremser på begge bakhjul, og farten kan enkelt tilpasses etter forholdene. Mountain Cart krever ingen forkunnskaper og er like gøy for både barn og voksen. Løypene ligger rett ved restauranten i Sirdal Skisenter hvor man kan ta en matpause og fortsette å kjøre etterpå!

Vi kan også tilby: Overnatting, utdrikkingslag, skole arrangement, teambuilding, klatrepark og restaurant. Kontakt oss for forespørsler om grupper og skoleturer med Mountain Cart som aktivitet.

Annen info:

  • Aldersgrense 10 år
  • De under 10 år kan sitte på fanget til en voksen
  • De under 18 år må ha underskrift av en voksen