DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


leiebetingelser

Hva koster oppholdet?

Prisene for overnatting er oppgitt i norske kroner og gjelder for ønsket antall netter. Prisene er inkl. sengetøy, håndklær, strømforbruk og vann med mindre annet er oppgitt.

Antall gjester

Boligen må ikke være bebodd av flere personer enn antall personer som er angitt i bekreftelses-/leiekontrakten.

Orden

Kontraktsforholdet mellom gjesten og Sirdal Skisenter & Sommerpark er bindende fra bestillingstidspunktet. Den ansvarlige parten som gjennomfører bookingen skal være minst 25 år ved bestilling av hytte eller 20 år ved bestilling av leilighet(er). Den som har gjennomført bookingen bør være en del av reisefølget. Hvis dette ikke er tilfelle,  kan vi kansellere bestillingen ved ankomst og ingen refusjon vil bli gjort. Bestillingen er sikret med kredittkortdetaljer på bestillingstidspunktet, og bekreftelseskvitteringen sendes via e-post.

Betaling

Betaling skal gjøres via online betaling (Visa-kort, MasterCard, Maestro-kort – se kort på nettstedet).  Hvis restbeløp ikke betales i tide, har vi rett til å kansellere bestillingen.

Avbestilling

Avbestillingen regnes som den dagen vi mottar skriftlig varsel. Våre avbestillingsregler: For avbestillinger mer enn 15 dager før ankomst, refunderes hele beløpet. Ved avbestilling 14 til 0 dager før ankomst, vil 50% av bestillingsbeløpet bli beholdt. Ved manglende oppmøte vil hele beløpet bli beholdt.

Endring av leilighet/hytteopphold od Forve Majeure

I tilfeller der en leid hytte/leilighet selges, eller det har vært brann, alvorlige vannskader eller andre skader som gjør hytta/leiligheten ubeboelig, vil Sirdal Skisenter & Sommerpark forsøke å finne et lignende alternativ i samme område. Hvis det ikke er mulig vil Sirdal Skisenter &Sommerpark refundere bestillingsbeløpet i sin helhet. Sirdal Skisenter & Sommerpark kan ikke være økonomisk ansvarlig for force majeure (katastrofe, streik, merke, opptøyer, værforhold, stormer og lignende) og andre forhold som vi ikke selv kontrollerer.

Reise- og avbestillingsforsikring

Det anbefales at du har en personlig reiseforsikring og avbestillingsforsikring når du bestiller feriehus/overnattingssteder.

Leieperiode

Overnatting er vanligvis tilgjengelig på ankomstdagen fra kl. 16.00 eller 17.00 til avreisedagen kl. 11.00. Eventuelle variasjoner på disse tidspunktene er angitt i leiekontrakten. Eventuelle avtaler for tidlig innsjekking eller sen utsjekking må gjøres på forhånd med bookingavdelingen før ankomstdatoen.

Inventar og utstyr

Alle boenhetene har kjøkkenutstyr, dyner/tepper og puter. Med mindre annet er angitt i beskrivelsen, er alle overnattingssteder elektrisk oppvarmet. Der det er ovn/peis kan ved kjøpes på den lokale Joker butikken eller legges til som ekstra ved bestilling av opphold.

Skader

Vi har rett til å belaste betalingskortet som ble registrert ved bestilling for eventuelle skader på ethvert beløp som passer til skaden påført eiendom.

Sengetøy og håndklær

Sengetøy og håndklær er inkluder ved booking av dobbeltrom og familierom. Ved booking av hytte/feriehus er dette ikke inkludert, men kan bestilles ved bestilling av opphold.

Renhold

I noen hytter/leiligheter står man selv for rengjøringen ved avreise. Dette opplyses det om i rominformasjonspakkene.

Antall sengeplasser

I de fleste av våre hytter og leiligheter er kun oppgitt antall senger tilgjengelige. Det er ingen mulighet for å stå opp på sofaen, loftet eller lignende uten at det er oppført under instruksjonene for den aktuelle hytta / leiligheten. Barnesenger og barnestoler er standard i noen av våre boenheter i Sirdal, men på de fleste andre enheter kan dette leies ekstra – ring eller send en e-post og hør mer om din hytte/leilighet.

Klager

Eventuelle feil og mangler i feriehuset, inventar eller installasjoner skal varsles til oss umiddelbart ved ankomst, eller så snart det er fastslått/oppstår, slik at det kan løses så raskt som mulig.

Reservasjon

Vi forbeholder oss retten for eventuelle trykkfeil. Sirdal Skisenter & Sommerpark forbeholder seg retten til, ved kontraktsbrudd fra fritidsboligeierens side, å erstatte fritidsboligen med en annen i en minimum tilsvarende standard. Sirdal Skisenter & Sommerpark kan ikke holdes ansvarlig for prisendringer på skiutleie, heiskort, priser eller rabatter utenfor vår kontroll.

Dyr og røyking

Kjæledyr er ikke tillatt i våre hytter og leiligheter uten forutgående avtale. Røyking er helt forbudt innendørs. Bruk askebeger ved røyking ute. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til bot.

Sikkerhet

Vinduer og dører skal være stengt og låst hver gang du forlater hytta/leiligheten.

Skulle brannalarmen gå må du ikke forsøke å skru den av. Forlat rommet rolig, og møt på parkeringsplassen. En av våre ansatte vil være tilstede innen kort tid.