DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)

  
cm

Snødybde

  

Nedfarter


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)

  
cm

Snødybde

  

Nedfarter


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)

  
cm

Snødybde

  

Nedfarter


Webkamera

Loypekart


Naturekte hundespannkjøring i Sirdal

Naturekte hundespannkjøring i Sirdal Aktiviteter og naturopplevelser, historieformidling og nytelse. Dette går hånd i hånd i Sirdal. Vi inviterer deg til å ta del i de gode opplevelsene, sommer som vinter.

La deg begeistre når hundene gyver løs over hvite vidder. Finn roen i den fullstendige stillheten du møter på fjellet. Bli med på spennende snøaktiviteter, alt tilpasset og tilrettelagt ditt nivå og dine ønsker. Etter dagens aktiviteter anbefaler vi vår vinterspa! Å synke ned i varme badestamper med stjernehimmelen som tak er en perfekt avrunding på en opplevelsesrik dag!

Sommeren byr på lune padleturer på stille fjellvann, bueskyting, leirdueskyting og klatring. Eller du kan nyte en dag med sjelefred og fiskestang. Hundekjøring er forresten et tilbud også på sommerstid!

Vi er stolte av røttene våre og de små historiene som er vevd inn i en større sammenheng. Kulturformidling ligger oss på hjertet og om vil du lytte, deler vi gjerne historiene med deg.

Velkommen til en aktiv og opplevelsesrik tid i Sirdal! Vi gleder oss til å være vertskap! For mer info, besøk oss på www.sirdalhuskyfarm.no eller følg oss på Facebook/Instagram.

Book ditt huskyeventyr

Siste nytt fra Sirdal resort

Pakketilbud

Vi har åpent hver dag fra 20.juni-16.august i sommer. I denne perioden tilbyr vi ekstremt gode tilbud på pakker for dem som ønsker å oppleve Sirdal Resort sine tilbud. For dere som ønsker 2 eller 3 netter i våre dobbel eller familie studioleiligheter får nå muligheten til oppleve klatreparken, Mountain Cart, bagel lunsj og overnatting. […]

Les mer..

Vinterfestival 20-21 Mars

Sirdal Resort inviterer til Sirdals første VINTERFESTIVAL!

Les mer..

Vinterferie program 2020

Kalenderen for arrangementer og happenings i vinterferien er publisert.

Les mer..