DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Naturekte hundespannkjøring på Sirdal HuskyFarm

Velkommen til Sirdal Husky Farm hvor de lager naturekte opplevelser med en mix av historie, mennesker og flott natur. De tar stor ære av å dele den flotte opplevelsen av uørt natur, og gjennfortelling av lokal historie med gjester. Aktiviteter og naturopplevelser, historieformidling og nytelse. Dette går hånd i hånd i Sirdal. De inviterer deg til å ta del i de gode opplevelsene, sommer som vinter.

La deg begeistre når hundene gyver løs over hvite vidder. Finn roen i den fullstendige stillheten du møter på fjellet. Bli med på spennende snøaktiviteter, alt tilpasset og tilrettelagt ditt nivå og dine ønsker. Etter dagens aktiviteter anbefaler de deres vinterspa! Å synke ned i varme badestamper med stjernehimmelen som tak er en perfekt avrunding på en opplevelsesrik dag!

Sommeren byr på lune padleturer på stille fjellvann, bueskyting, leirdueskyting og klatring. Eller du kan nyte en dag med sjelefred og fiskestang. Hundekjøring er forresten et tilbud også på sommerstid!

«Vi er stolte av røttene våre, og de små historiene som er vevd inn i en større sammenheng. Kulturformidling ligger tett på hjertet og om vil du lytte, deler de gjerne historiene med deg.»

Velkommen til en aktiv og opplevelsesrik tid i Sirdal! For mer info, besøk dem på www.sirdalhuskyfarm.no eller følg oss på Facebook/Instagram.

Book ditt huskyeventyr