DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Naturekte hundespannkjøring i Sirdal

Naturekte hundespannkjøring i Sirdal Aktiviteter og naturopplevelser, historieformidling og nytelse. Dette går hånd i hånd i Sirdal. Vi inviterer deg til å ta del i de gode opplevelsene, sommer som vinter.

La deg begeistre når hundene gyver løs over hvite vidder. Finn roen i den fullstendige stillheten du møter på fjellet. Bli med på spennende snøaktiviteter, alt tilpasset og tilrettelagt ditt nivå og dine ønsker. Etter dagens aktiviteter anbefaler vi vår vinterspa! Å synke ned i varme badestamper med stjernehimmelen som tak er en perfekt avrunding på en opplevelsesrik dag!

Sommeren byr på lune padleturer på stille fjellvann, bueskyting, leirdueskyting og klatring. Eller du kan nyte en dag med sjelefred og fiskestang. Hundekjøring er forresten et tilbud også på sommerstid!

Vi er stolte av røttene våre og de små historiene som er vevd inn i en større sammenheng. Kulturformidling ligger oss på hjertet og om vil du lytte, deler vi gjerne historiene med deg.

Velkommen til en aktiv og opplevelsesrik tid i Sirdal! Vi gleder oss til å være vertskap! For mer info, besøk oss på www.sirdalhuskyfarm.no eller følg oss på Facebook/Instagram.

Book ditt huskyeventyr