DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Sirdal Lodge

Telefon: 4888 9555
E-mail: sirdalldoge@gmail.com

Vi er stolte over å endelig kunne si at nå får vi en liten bit av Italia til Sirdal Skisenter og Sirdal Lodge. De tilbyr nydelig mat, koselig atmosfære og tilfører det lille ekstra som trengs.

Valeria og Francesco har årevis med erfaring i restaurantbransjen, og er velkjente fjes her i Sirdal. Fra og med 1. desember 2022 tok de over driften av Sirdal Lodge, og det er vi veldig glade for.

Ønsker du å ta med deg kollegaer, gjengen, fotballaget eller skoleklassen til Sirdal Lodge? Kontakt Lampu på e-mail adressen og/eller telefonnummeret på toppen.

I restauranten tilbys enestående service og velsmakende mat. Opplev noen av de beste måltidene i Sirdal laget med lokale råvarer og inspirasjon. I tillegg har de også fantastisk italiensk mat på menyen.

Nyt et utsøkt måltid og drikke sammen med familien og venner i en god atmosfære. Restauranten er for alle og de har en egen barnemeny for de aller yngste.

En bar med atmosfære

Nyt en varm drikke eller et godt glass med vin med dine kjære på Sirdal Lodge. Få et glimt av en tråkkemaskin som kjører forbi vinduene mens du og dine venner eller familie koser dere i deilige omgivelser. kom å kose dere i Sirdal Lodge

  • Hyggelig atmosfære
  • Nydelig lokal og italiensk mat
  • Arrangementer