DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Bading

Ved Beinesvannet i Sirdal Resort finner du en fantastisk badeplass like ved klatreparken Høyt & Lavt. Her har vi en fin sandstrand, stupebrett, et par grillhytter og grillsted man kan benytte seg av. Ønsker du en tur ut i kajakk også er det mulig å leie dette like ved parken. Kaféen ligger bare et steinkast unna og er åpen i klatreparkens åpningstider. I kafeen er er det mulig å få en liten matbit, kaffe og is.

I tillegg finner du også flere nydelige badeplasser rundt om i Sirdal.

Nesetfossen er en av de meste kjente badeplassene i Sirdal. Gjennom mange år har vannet formet nydelige dype jettegryter omringet av majestetiske fossefall. Her kan du svømme, hoppe, dykke og utforske området i flere timer.

Det finner også flere flotte strender i Sirdal hvor de fleste ligger langs elven Sira. Du finner blant annet badestrender både på Tonstad, Lindeland, Tjørhom, Ålsheia og Fidjeland.

Er du av den eventyrlystne typen finner du også utallige fine badeplasser på fjellet. En av våre favoritter er Rågeloni på grensa mellom Sirdal og Setesdal. En praktfull perle omringet av lyng og fjell helt nord i dalen. Er absolutt verd et besøk.