DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


   


DAGENS FORHOLD


10°

5
(m/s)

Wind(m/s)


Webkamera

Loypekart


Mountain Cart

Mountain Cart er en morsom og spennende aktivitet for hele familien! Mountain Cart er en trehjulssykkel med bremser på begge bakhjul, slik at farten kan enkelt tilpasses etter forholdene. Dette er en aktivitet som krever ingen forkunnskaper og er like gøy for både barn og voksen.

Åpner 15. Mai med forbehold om snøfrie løyper

Kjøp billetter og gavekort her

Grunnet smitteverntiltak er det påbudt med hansker. Dette kan kjøpes hos oss når man bestiller billett, eller man kan ta med egne.

Løypene ligger rett ved restauranten i Sirdal Skisenter hvor man kan ta en matpause og fortsette å kjøre etterpå! For å kjøre Mountain Cart alene må man være over 140 cm og 10 år. Hvis de er under kan de kjøre sammen med en voksen. Kortet er ikke personlig og kan brukes av flere personer. Klippene er gyldig til og med 11. oktober, og når kortet er oppbrukt leveres dette i heisbua.

Det gis ikke refusjon av kort/billett på grunn av tekniske såvel som værmessige driftstans/stenging av anlegget. Turer er ikke personlig så de kan deles på. Turer kan brukes ved en senere anledning innen våre åpningstider i sommersesongen.

Priser Kroner
1 Tur100,-
4 Turer270,-
6 Turer330,-
12 Turer580,-
20 Turer920,-

Grupperabatt:
20% rabatt for grupper over 20 personer, som har bestilt minimum dagen før ankomst. Forespørsel sendes per e-post: post@sirdalskisenter.no

10% rabatt for grupper mellom 10-19 personer, som har bestilt minimum dagen før ankomst. Forespørsel sendes per e-post: post@sirdalskisenter.no

Skoler
Skoler får gode priser hos oss i ukedagene. Les mer på «Skoletur»